Waar zit wat bij het rund

Nederlands rundvlees komt voor het overgrote deel (95%) van melkkoeien uit de zuivelbranche en verder van gespecialiseerde vleesstierhouderijen, zoals het vlees van onze eigen runderen.
Een rund kent veel voedzame vleesdelen met talloze culinaire mogelijkheden: grillen, koken of bakken. Wat zit waar bij het rund? En hoe ga je er verder mee om? Je leest het allemaal opĀ deze pagina!

 

Meer nieuws

Runderschnitzel

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag): 8.30-17.00 uur. Eerste en Tweede Paasdag gesloten.

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele