Agenda

Wat is er te doen bij Renne Streekproducten?

Preuvenement Renne

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni is er op het boerenerf van Renne streekproducten weer van alles te beleven en vooral ook te proeven.

Jarenlang is dit ook het decor geweest van de populaire ‘Country Home & Living Fair’ welke Renne streekproducten samen met Le Jardin Bloembinders uit Urk organiseerde. Vele bezoekers wisten jaarlijks deze populaire landleven fair te vinden in het derde weekend van september. Nu tijdens het evenement ‘Uit-je Tent’ lijken oude tijden weer even te herleven op het boerenerf van de familie Renne. Renne en Le Jardin zijn weer samen met een tiental andere stands te vinden op het zogenaamde preuvenement.

Renne laat deze dagen haar streekproducten proeven aan de bezoekers en er zal gedemonstreerd worden hoe men de verschillende producten kan verwerken in heerlijke gerechten uit de oven en van de BBQ. Le Jardin zal het ‘landelijk wonen’ weer voor haar rekening nemen en zal ook bloemschikdemonstraties geven. Op de anders stands zal een gevarieerd aanbod te vinden zijn!

Kortom, een gezellig uitje voor het hele gezin.
Tip: woont u in de buurt, kom dan met de fiets i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.

Uit-je tent festival

Trots zijn we dat wij met ons bedrijf hoofdsponsor mogen zijn van het uit-jeTentfestival. Het festival zal plaats gaan vinden in het weekend van 9 t/m 11 juni. Op ons terrein zullen we een mini fair gaan organiseren, waarbij gasten kennis kunnen maken met allerlei producten uit onze boerderijwinkel. Wanneer er meer bekend is over de definitieve invulling en onze plannen, laten we dit zo snel mogelijk weten. Houd de website en onze social media kanalen dus in de gaten!

Openingstijden

 • Zondag
  Op aanvraag
 • Maandag
  8.30 - 18.00 uur
 • Dinsdag
  8.30 - 18.00 uur
 • Woensdag
  8.30 - 18.00 uur
 • Donderdag
  8.30 - 18.00 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18.00 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17.30 uur

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele