Varkensslavink

Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met twee plakjes ontbijtspek. Als er één plakje spek is gebruikt, zijn de zijkanten van de slavink meestal gegarneerd met ‘gekleurd’ paneermeel of kruidenmix.

Bereidingswijze

Bakken12-14 min

 

Pagina terug

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Openingstijden rondom de feestdagen: 24 december: 8.30-16.00 uur; 25 en 26 december gesloten; 31 december en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele