Stooflappen

 

De stooflappen van Renne zijn magere runderlappen en worden gesneden uit de dikke delen van het rund.

‘Magere runderlappen’ is suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen. Stoofvlees wordt ook wel ‘draadjesvlees’ genoemd. Het vlees is geschikt om te stoven of braden. Door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn is het mogelijk om het vlees malser te laten worden.

 

Bereidingswijze

Stoven90-120 min
Smoren90-120 min

 

 

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele