Rundertartaar

Rundertartaar bestaat uit 100% gemalen rundvlees. Velen kunnen het kennen van de vakantie in Frankrijk, daar staat de tartaar rauw op het menu (met rauwe eidooier) maar tartaar is ook prima doorbakken of medium te eten.

 

Bereidingswijze

Bakken4-6 min
Barbecuen4-6 min
Grillen4-6 min

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Openingstijden rondom de feestdagen: 24 december: 8.30-16.00 uur; 25 en 26 december gesloten; 31 december en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele