Runderrib-eye

Rib-eye wordt gesneden uit de rib van het rund. Goede ribeye is botermals. Dit komt door de hoge graad van marmering: ribeye is doorregen en daardoor erg mals en sappig. Het vlees droogt niet snel uit tijdens het bakken en zal daarom, ook medium, een fantastische smaaksensatie blijven geven.

 

Bereidingswijze

Bakken4-6 min
Barbecue5-7 min
Grillen5-7 min

Pagina terug

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele