Runder soepvlees

Soepvlees (ook wel poulet of bouillonvlees genoemd) is perfect geschat om langzaam te verwarmen en zo optimaal smaak te geven aan uw gerecht. U maakt hiervan bijvoorbeeld een heerlijke basis bouillon waarmee alle soorten soep mee te maken zijn. Ook voor bijvoorbeeld risotto is soepvlees goed te gebruiken. Soepvlees is meestal gesneden van de platte bil.

Voor € 10,00 per kilo maakt u een heerlijke bouillon.

 

Bereidingswijze

Koken100-120 min
Smoren100-120 min
Stoven100-120 min
Runder soepvlees

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele