Rosbief

Een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende, dat is rosbief. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Snijd rosbief altijd in dunne plakken, de smaak van het vlees is dan optimaal.

Voor € 16,00 per kilo heeft u bij Renne een goed stuk verse rosbief.

 

Bereidingswijze

Braden25-30 min
In de oven25-30 min
Rosbief

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele