Recept: Speculaascake

Het heerlijk avondje is bijna weer aangebroken. Wat is er dan lekkerder dan een zelfgebakken speculaascake? Ook lekker om nu al te maken!

Ingrediƫnten

  • 400 gram speculaas cakemix van de Bakzolder
  • 180 gram boter
  • 1 klein ei
  • 140 gram water

 

Bereiding

  1. Meng alle ingrediƫnten gedurende 5 minuten op lage stand met de mixer.
  2. Stort het cakebeslag in een ingevet cakeblik
  3. Bak de cake in co. 50 minuten op ca. 160 graden

 

* Tip, bestrooi de bodem van het blik vooraf in met bakzolder-amandelstiften

 

Meer recepten

jpeg

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele