Bouillon (vleesnat) is een bereiding die smaak, aroma’s en voedingsstoffen aan water geeft door vlees, groente of andere ingrediënten te laten trekken. In feite is een bouillon een extract: door de bestanddelen te laten trekken worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Hierdoor is een bouillon erg geurig en rijk aan smaak, al blijft water het hoofdbestanddeel. Bouillon wordt gebruikt als basis voor de bereiding van onder andere soepen, sauzen en ragouts. De bouillon van Renne is bereid met hoogwaardige ingrediënten, zoals eerste keus rundvlees en samen met de speciale kruiden en specerijen geeft het een unieke kwaliteit.
De pot met runderbouillon van Renne verdunnen met 2 keer een pot water voor de heerlijkste soep.Voor inspiratie vindt u hieronder een heerlijke recept met de runderbouillon van Renne als basis.
Rundvleessalade
Ingrediënten
Bereiding
Zondag 27 april en zondag 4 mei open: 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival). Maandag 5 mei gesloten (Bevrijdingsdag). Donderdag 29 mei gesloten (Hemelvaartsdag)