Recept: Aspergebruschetta

Lekker voor bij de borrel!

Ingrediƫnten

  • sap en geraspte schil van 3 perssinaasappels
  • 200 g. roomkaas
  • 1 takje dragon
  • 4-6 sneden witbrood
  • 4-6 witte asperges
  • 1 tl. suiker
  • zout en wat bieslook

 

Bereiding

  • Doe het sinaasappelsap en de rasp in een kleine pan en kook het in tot een siroop. Laat afkoelen en meng met de gesneden dragon door de roomkaas.
  • Schil en snijd daarna de asperges schuin in dunne plakken. Bak ze aan in wat olie, bestrooi met de suiker en laat licht karameliseren.
  • Rooster ondertussen de sneden witbrood onder de gril. Halveer deze en besmeer royaal met sinaasappel-roomkaas. Breng de asperges op smaak met zout en peper, verdeel ze over de besmeerde toast en serveer met wat bieslook.

 

Meer recepten

IMG_6662

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

25 en 26 december, en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele