Ossenhaas/Tournedos

De ossenhaas zit in de rug van het rund, bij de lende. Het vlees heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel, dit maakt het dan ook het meest malse vlees van het rund. Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos, de ossenhaas is dan in dikke plakken gesneden.

 

 

Bereidingswijze

Bakken4-8 min
Barbecue3-8 min

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Openingstijden rondom de feestdagen: 24 december: 8.30-16.00 uur; 25 en 26 december gesloten; 31 december en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele