Kogelbiefstuk

Biefstuk is erg populair en zijn er in verschillende soorten. Kogelbiefstuk is gesneden van de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Biefstuk moet altijd gesneden zijn van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk wordt snel gebakken en kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden.

Voor € 22,50- per kilo heb je een prachtig stuk vers vlees wat heerlijk mals en sappig te bakken is.

 

Bereidingswijze

Bakken3-5 min
Barbecue3-5 min
Grillen3-5 min
Kogelbiefstuk

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele