Ingrediënten:
- 400 gr. ananas (vers of uit blik)
- 6 kleine tot middelgrote wraps
- 6 speklappen
- Scheut ketjap
- Snuf cayennepoeder
- Snuf knoflookpoeder
- Snuf kerriepoeder
- 50 gr. ijsbergsla
- ½ komkommer
- 3 eetlepels gebakken uitjes
- Handje alfa alfa
Bereiding:
- Snijd de speklappen in grove stukken. Meng ze met de ketjap, cayennepoeder, knoflook en kerriepoeder. Laat eventueel marineren voor een intensere smaak maar is niet noodzakelijk.
- Bak de speklappen in een pan circa. 10 minuten.
- Verwarm ondertussen de wraps volgens de verpakking en snijd de ananas stukken en de komkommer in plakjes.
- Beleg de wraps met wat sla, komkommer, ananas, gebakken spek, alfa alfa en gebakken uitjes.
- Doe er als laatste een beetje saus over naar smaak.