Bieflap

Een bieflap wordt van de magere rundvleesdelen gesneden. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan gaar, maar ook rosé gegeten worden. Er wordt weleens gedacht dat bieflap hetzelfde is als een biefstuk maar dit klopt niet. Bieflappen zijn ook een stuk dunner dan biefstuk.

 

Bereidingswijze

Bakken6-8 min
Barbecue6-8 min
Grillen6-8 min
Steengrillen6-8 min

 

Pagina terug

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele