Bereidingsadvies varkensvlees

Tips voor het bereiden van varkensvlees

  • Ribkarbonade bakken 10 á 15 minuten
  • Haaskarbonade bakken 8 á 10 minuten
  • Varkensschnitzel bakken 10 á 12 minuten
  • Varkenshaas bakken 15 á 20 minuten
  • Hamlappen bakken 15 á 20 minuten
  • Speklappen bakken 10 á 15 minuten
  • Nasivlees bakken 15 á 20 minuten
  • Schouderkarbonade braden 25 á 30 minuten
  • Varkenslap braden 25 á 30 minuten
  • Ribbetjes braden 30 á 45 minuten
  • Verse worst braden 20 á 25 minuten
  • Slavinken braden 15 á 20 minuten
  • Varkensfricandeau braden 25 á 30 minuten
  • Gehaktballen tegen de kook aan ± 20 minuten (ontdooid)
  • Verse worst tegen de kook aan ± 25 minuten
  • Rookworst tegen de kook aan ± 20 minuten
  • Varkensrollade Aanbakken + oven 70 ° C 30 min per 500 g.
  • Varkensfilet rollade Aanbakken + oven 60 ° C 30 min per 500 g.

Beenham gegaard
• Warm: in de oven in een schaal met bodempje water op 180°C 1½ á 2 uur of in de pan op fornuis, au bain-marie.
• Koud: direct uit de verpakking in plakjes snijden.

Beenham ongegaard
De beenham is te bereiden in de oven in een schaal met bodempje water op 180°C 1½ á 2 uur of in de pan op fornuis, au bain-marie.

***Lekker met mosterd honing tijm saus***

Bereidingsadvies varkensrollade

Wij adviseren om de rollade in de pan aan te braden, en daarna in de oven op 150°C verder te garen.

  • 1 kilo 50 minuten
  • 1 ½ kilo 75 minuten
Gebraden-beenham-KeukenLiefde-7022

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Openingstijden rondom de feestdagen: 24 december: 8.30-16.00 uur; 25 en 26 december gesloten; 31 december en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele