Tips voor het bereiden van varkensvlees
- Ribkarbonade bakken 10 á 15 minuten
- Haaskarbonade bakken 8 á 10 minuten
- Varkensschnitzel bakken 10 á 12 minuten
- Varkenshaas bakken 15 á 20 minuten
- Hamlappen bakken 15 á 20 minuten
- Speklappen bakken 10 á 15 minuten
- Nasivlees bakken 15 á 20 minuten
- Schouderkarbonade braden 25 á 30 minuten
- Varkenslap braden 25 á 30 minuten
- Ribbetjes braden 30 á 45 minuten
- Verse worst braden 20 á 25 minuten
- Slavinken braden 15 á 20 minuten
- Varkensfricandeau braden 25 á 30 minuten
- Gehaktballen tegen de kook aan ± 20 minuten (ontdooid)
- Verse worst tegen de kook aan ± 25 minuten
- Rookworst tegen de kook aan ± 20 minuten
- Varkensrollade Aanbakken + oven 70 ° C 30 min per 500 g.
- Varkensfilet rollade Aanbakken + oven 60 ° C 30 min per 500 g.
Beenham gegaard
• Warm: in de oven in een schaal met bodempje water op 180°C 1½ á 2 uur of in de pan op fornuis, au bain-marie.
• Koud: direct uit de verpakking in plakjes snijden.
Beenham ongegaard
De beenham is te bereiden in de oven in een schaal met bodempje water op 180°C 1½ á 2 uur of in de pan op fornuis, au bain-marie.
***Lekker met mosterd honing tijm saus***
Bereidingsadvies varkensrollade
Wij adviseren om de rollade in de pan aan te braden, en daarna in de oven op 150°C verder te garen.
- 1 kilo 50 minuten
- 1 ½ kilo 75 minuten