Recept: Citroen-mascarponecakes

Frisse cake met citroenstukjes! Mix voor frisse citroencake met citroenstukjes. Door de mascarpone poeder is hij extra romig! Voor 2 mooie grote cakes!

Ingrediƫnten:

  • 400 gram cakemix citroen-mascarpone van de Bakzolder
  • 200 gram boter
  • 4 eieren
  • 200 ml slagroom
  • 100 gram mascarpone
  • 50 gram suiker
  • 3 theelepels citroensap en eventueel wat citroenrasp

Bereiding:

  1. Roer de boter zacht en voeg hierna de eieren toe. Mix flink door.
  2. Cakemix toevoegen en nog 3 min. mixen
  3. Bak circa 55 min. op 60 graden (hetelucht oven 155 graden)
  4. Klop de slagroom met de suiker mascarpone stijf
  5. Roer de theelepels citroensap en eventueel wat citroenrasp door de slagroom-mascarponemix en verdeel over de cake.

Meer recepten

mascarpone-citroentaart-500

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele