Lever

Biefstuk is erg populair en zijn er in verschillende soorten. Wij hebben het hier over de standaard ‘Hollandse’ biefstuk. Biefstuk moet altijd gesneden zijn van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk wordt snel gebakken en kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden.

Bij Renne is biefstuk € 15,- per kilo.

 

Bereidingswijze

Bakken6-10 min
Barbecue6-10 min
Grillen6-10 min
Steengrillen6-10 min
Biefstuk

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

Openingstijden rondom de feestdagen: 24 december: 8.30-16.00 uur; 25 en 26 december gesloten; 31 december en 1 januari gesloten

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele