Runderrib-eye

Rib-eye wordt gesneden uit de rib van het rund. Goede ribeye is botermals. Dit komt door de hoge graad van marmering: ribeye is doorregen en daardoor erg mals en sappig. Het vlees droogt niet snel uit tijdens het bakken en zal daarom, ook medium, een fantastische smaaksensatie blijven geven.

Bij Renne is de rib-eye € 22,50,- per kilo.

 

Bereidingswijze

Bakken4-6 min
Barbecue5-7 min
Grillen5-7 min
Ribeye

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

zondag 14, 21 en 28 april, en zondag 5 mei open van 10.00-17.00 uur (Tulpenfestival)

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele