Recept: Wraps met gemarineerde speklapjes

 

 

Ingrediënten:

  • 400 gr. ananas (vers of uit blik)
  • 6 kleine tot middelgrote wraps
  • 6 speklappen
  • Scheut ketjap
  • Snuf cayennepoeder
  • Snuf knoflookpoeder
  • Snuf kerriepoeder
  • 50 gr. ijsbergsla
  • ½ komkommer
  • 3 eetlepels gebakken uitjes
  • Handje alfa alfa

 

Bereiding:

  1. Snijd de speklappen in grove stukken. Meng ze met de ketjap, cayennepoeder, knoflook en kerriepoeder. Laat eventueel marineren voor een intensere smaak maar is niet noodzakelijk.
  2. Bak de speklappen in een pan circa. 10 minuten.
  3. Verwarm ondertussen de wraps volgens de verpakking en snijd de ananas stukken en de komkommer in plakjes.
  4. Beleg de wraps met wat sla, komkommer, ananas, gebakken spek, alfa alfa en gebakken uitjes.
  5. Doe er als laatste een beetje saus over naar smaak.

 

Meer recepten

wraps-met-speklap-en-ananas

Openingstijden

  • Zondag
    Op aanvraag
  • Maandag
    8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag
    8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag
    8.30 - 17.30 uur

vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag): 8.30-17.00 uur. Eerste en Tweede Paasdag gesloten.

Contact

Domineesweg 11
8308 PG Nagele